top of page

BEDRIJF

TAD INOX SERVICE B.V. is gevestigd in zuid Nederland centraal gelegen tussen de Duitse en Belgische grens op industrieterrein "de Beitel " te Heerlen.

Ons Service Center, gespecialiseerd in de bewerking en distributie van roestvaststalen vlakke producten, is opgericht in 1993 om een hoog niveau, aangaande service en kwaliteit, aan onze klanten te garanderen. De centrale ligging en de beschikbaarheid van een zeer goede infrastructuur maakt deze locatie uitstekend om onze klanten in west en oost Europa te bereiken.

Onze voornaamste afzetmarkten zijn de (groot-)keuken-, witgoed-, voedingsmiddelen-, verpakkings-  en automotive industrie, architectuur, gevelbekleding, liftbekleding en diverse toepassingsgebieden voor roestvaststaal verenbandstaal.

Om onze service in Duitsland uit te breiden werd in 1997 een dochteronderneming, TAD INOX SERVICE GmbH, opgericht. Deze vestiging werd uitgebreid met enkele lokale vestigingen en magazijnen waar met een uitstekend machinepark onze service aan de klanten in Duitsland kan worden aangeboden.

 

TAD INOX SERVICE B.V.  Uw kwaliteits Service Center voor roestvaststaal, gereed om oplossingen te vinden voor al uw vragen op het gebied van service, kwaliteit en oppervlaktebewerkingen voor esthetische doeleinden.

bottom of page